Новини

СЕДМИЦА НА РАЙНХОЛД ВЮРТ АКТИВНОСТ С КАУЗА

Време за четене: 1 min.

На 20 април 2023г, рожден ден отбеляза човекът, трансформирал Würth от малък семеен бизнес в световна мултимилиардна компания, проф. д-р х.к. мулти. Райнхолд Вюрт. На 88 години и с несломим дух, проф. Вюрт е мотивиращ пример за всички нас, как един обикновен човек може да постигне големи неща, когато има ясна визия и силна воля.

Повече от 30 години в последната седмица на месец април, всички представителства на Würth по света отбелязват рождения ден на проф. Вюрт с множество вътрешни и външни активности, известни като RW Workout Week.

ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ С ЮБИЛЕЙНИ ПРОДУКТИ

За ценителите на марката Würth, тази година предложихме ексклузивно три продукта лимитирана серия с подписа на проф. Райнхолд Вюрт. Селекцията се отличава с елегантен външен вид и е изработена от висококачествени материали, направени да задоволят нуждите дори и на най-претенциозните клиенти.

С ДОБРА КАУЗА

Всяка година активностите около RW Workout Week са обвързани и с различна социална кауза. Тази година за всяка направена поръчка по време на глобалната кампания, Würth Group отделя по 50 евроцента, които ще бъдат дарени на УНИЦЕФ.

През 2022г. всички ние, заедно, успяхме да съберем 420 700 EUR, които бяха насочени за изграждане на училища в едни от най-бедните райони на Боливия.


ИЗГРАЖДАНЕ НА ЗДРАВ КОЛЕКТИВ

Знаете ли, че основен аспект от седмицата на седмицата на Reinhold Würth е подобряването на сътрудничеството между вътрешните служби и търговските представители?
По време на кампанията, всяко представителство на Würth Group по света създава вътрешна организация, в която административните отдели да споделят работния си ден с колеги от търговски отдел и да се запознаят с клиентите на Würth.
Това ни помага да не губим връзка с пазара, да изграждаме качествена комуникация помежду си като екип и разбира се, да почерпим полезни идеи, с които да подобрим съществуващите процеси.


Споделяме този материал с благодарност и усмивка към всички служители и клиенти, които взеха участие в седмицата на проф. Вюрт.

Сподели: