Начало История на лого ВЮРТ

История на лого ВЮРТ

В НАЧАЛОТО БЕШЕ ВИНТЪТ ...

 

... Не само във връзка с дейността ни, но и по отношение на нашия бранд.

През 1956 г., две години след като Райнхолд Вюрт поема бизнеса от своя баща Адолф Вюрт, той превръща компанията за продажби на едро на винтове в концерн, съкращава името на компанията до Вюрт и създава първото лого, вдъхновен от визията на винта.

logo old

 

 В периода 1983 г. - 2010 г. логото е било променяно няколко пъти и е било използвано в различни стилизирани форми.  По повод 65-тата годишнина от създаването на първото Вюрт дружество -Adolf Würth GmbH & Co. KG, през април 2010 г. Вюрт Груп се сдоби с ново лого. 

 

wuerthgrouplogo

 

Бетина Вюрт, председател на Консултативния съвет на Вюрт Груп, изиграла решаваща роля в развитието на бранда Würth, казва: „Брандът е много повече от едно лого. Брандът е като личност, която идентифицирате чрез името й, и опознавате все по-добре чрез езика, стила и харизмата й."

През последните шест десетилетия, Вюрт Груп се утвърди като глобален лидер в търговията с  монтажна техника и скрепителни елементи. Това обаче, което остана непроменено през годините, е отдадеността на служителите ни, които вярват, че удовлетвореността на клиентите не е достатъчна: Ние искаме да ги вдъхновяваме. Това означава и марката Würth.

 

 

history of wuerth logo

 
2005-2015 All rights reserved. Wuerth Bulgaria.