Начало WoW!Сервизно оборудване

WOW! Сервизно оборудване

 

Вече повече от 10 години във ВЮРТ-Групата присъства едно звено, занимаващо се само с разработване на иновационни и практични решения в сферата на сервизното оборудване.

Още от създаването си през 2000г. Würth Online World GmbH (WOW!) се ориентира в развитието на строго специализирани софтуерни продукти за диагностициране на превозни средства. В гамата на разработените продукти присъстват, както автомобилна диагностика, така и диагностика за мотоциклети, лекотоварни и тежкотоварни превозни средства, спирачни системи за ремаркета.

Качество на продукта, Надеждност и Близост с клиента са трите основни стълба, на които се гради успеха на Künzelsauer Würth-Gruppe. Изградена и уповаваща се на същите ценности WoW! превръща работата си с клиенти в истинско партньорство. В този стил на работа е разработван и всеки един от иновативните продукти - не само да бъде качествен, но и да Ви държи в света на новите необходими технологии.

Задължително условие за надеждната работата на WoW! продуктите е горещата телефонна линия и бързата компетентна поддръжка.

Още от създаването си, целта на WoW! е да предлага на клиентите цялостна платформа за обслужване на автомобили, съчетано с глобален подход на продуктите в различни области като услуги, развитие и иновации.

Благодарение на този принцип на работа WoW! вече е представена в повече от 30 страни и значително над 10 000 клиента ползват ежедневно компетентните съвети на екипа, занимаващ се със сервизно оборудване в ВЮРТ-Групата.

КАТАЛОГ 2011 - WoW! Сервизно оборудване КАТАЛОГ - WoW! Сервизно оборудване                                

ПРЕГЛЕД НА КАТАЛОГА

 

 

 

 

Полезна информация

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Банер
Банер
Банер
2005-2015 All rights reserved. Wuerth Bulgaria.