Начало Пожарозащитни сиситеми

Пожарозащитни системи

Пожарозащитни системи


Съвременната сграда трябва да притежава правилно проектирана и качествено изпълнена пожарозащитна система. Само така ще се гарантира ограничаване на разпространението на огън и дим при възникване на пожар, което ще доведе до значително намаляване на щетите и до спасяване на човешки животи.

Пожарната безопасност започва още при планирането. Без значение дали става въпрос за ново строителство, саниране или промяна в предназначението на сградата. Като се вземат предвид всички аспекти, свързани със сигурността на обитателите, добре планираната и изградена противопожарна защита в една сграда е икономически важна, защото ще намали евентуални щети и разходи по отстраняването им.

Изискванията към съвременните строителни технологии непрекъснато се увеличават. Резултатът е концентрирани в малко пространство кабелни трасета, тръбопроводи и всякакви други инсталационни системи. Поради това е необходима висока степен на отговорност при планирането и изпълнението на противопожарната защита.

Продуктовата гама на ВЮРТ е предназначена за пасивна пожарозащита на сгради. Нашите продукти се прилагат в градивните строителни елементи на конструкцията или в леки сглобяеми стени, но в повечето случаи в комбинация и от двете, като така се постига максимална защита.

Нашите пожарозащитни системи се разделят на няколко основни категории: преградни системи за проводници и кабели, за горими или негорими тръби с различна изолация, фугиращи системи за бетон и зидария. ВЮРТ Ви предлага огнеупорни китове, уплътнители, замазки и цименти, възглавници, плоскости, вати и уплътняващи ленти, кабелни кутии, пожарозащитни тапи, маншети и др. 

Полезна информация

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
2005-2015 All rights reserved. Wuerth Bulgaria.