Начало Мебелно производство

Мебелно производство

Мебелно производство

Когато става въпрос за мебелно производство, ВЮРТ е професионалист. Нашият спектър от услуги обхваща целия технологичен процес - от поръчката до крайния продукт. Ние Ви подкрепяме с различни решения, за да работите по-лесно и да творите с размах. Преди всичко ние искаме да Ви помогнем, да задоволите нуждите и желанията на Вашите клиенти. Защото знаем, че доволните клиенти са това, което прави работата ни приятна.

ВЮРТ е надежден и коректен партньор на фирмите от мебелния и строителния бранш, като предлага богата гама продукти за мебелното производство, интериора и обзавеждането. Стремим се да предложим индивидуалност за всеки проект и да дадем компетентен отговор на всички Ваши въпроси.

Най-високо ниво на функционалност, дизайн и начин на живот:

 

                    

 

GRASS и ВЮРТ – ръка за ръка заради Вас.

 

Повече от 60 години GRASS е символ на най-високо качество, когато става въпрос за мебелно производство. От 5 години GRASS е част от Вюрт, а от края на 2008 г. всички продукти на GRASS се разпространяват от дистрибутивната мрежа на ВЮРТ.

Мебелите в нашите кухни, дневни стаи, спални и бани днес притежават качества, които не съществуваха допреди няколко години. GRASS е пионер при мебелния дизайн без дръжки, чрез иновативни електронни, електромеханични или чисто механични системи на отваряне. GRASS също така е пионер и при демпферните механизми и шарнирни системи за отваряне на чекмеджета – безспорен комфорт, който днес присъства навсякъде. Системите Grass Nova Pro и Grass Dynamic XP покриват най-високите световни стандарти за гладкост и стабилност при отварянето, а системи като Agantis XP са връх и по отношение на дизайна.

GRASS Ви помага да живеете красиво, модерно и удобно.  

Мебелно производство КАТАЛОГ - Мебелно производство

ПРЕГЛЕД НА КАТАЛОГА

 

 

342x483px ПРЕГЛЕД НА КАТАЛОГА                      
                         

 

 

Полезна информация

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
2005-2015 All rights reserved. Wuerth Bulgaria.