Начало Анкерна и дюбелна техника

Анкерна и дюбелна техника

wuerth_anker

Изискванията за повече гъвкавост към планирането и проектирането, необходимостта от опростени средства за изпълнение на закрепващите и подсилващи мероприятия при строителната дейност са толкова стари, колкото и самото строителство. При това скрепителната техника винаги е играла много важна роля.

Растящият натиск през последните две столетия за намаляване времето на строителните работи доведе до сериозно развитие на скрепителната техника и засилено използване на дюбели и анкери в строителните съоръжения и конструкции от бетон и зидария.

Анкерната и дюбелна техника на ВЮРТ отговаря на съвременните изисквания за бързо, гъвкаво, сигурно и икономически изгодно строителство. ВЮРТ предлага различни видове закрепващи дюбелни системи с доказани качества и разрешителни за влагане в строителството, които сигурно и качествено решават широк спектър от натоварвания в областта на закрепванията. Нашите анкерни и дюбелни системи имат редица предимства в процеса на строителството и водят до повишаване на производителността на строителния обект.

Каталогът Анкерна и дюбелна техника на ВЮРТ трябва да помага на всички, които се занимават с планирането, проектирането и изпълнението на дюбелните съединения, за да може тази най-модерна скрепителна техника да се използва квалифицирано.

КАТАЛОГ 2011 - Анкерна и дюбелна техника КАТАЛОГ - Анкерна и дюбелна техника

ПРЕГЛЕД НА КАТАЛОГА

 

 

 

 

Полезна информация

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
2005-2015 All rights reserved. Wuerth Bulgaria.